Deratizace Masař a syn

Dolní Lhota 6
763 23

TELEFON

577 138 007
Masař st.:732 900 508
Masař ml.:737 436 239

EMAIL

deratizace@masarovi.cz

HACCP

Projekt integrované ochrany před škůdci HACCP je systematický způsob analýzy potencionálních rizik v průběhu zpracování potravin, identifikace míst (procesů), kde se může vyskytnout riziko a rozhodnutí, které z těchto míst jsou kritické vzhledem k bezpečnosti spotřebitele.

Program HACCP:
  • analýza potencionálního nebezpečí a posouzení jeho závažnosti a rizik pro potraviny v průběhu zpracovatelských operací
  • identifikace míst, ve kterých mohou nastat rizika pro potraviny
  • rozhodnutí, které z identifikovaných míst (procesů) jsou kritické pro bezpečnost potravin, tzv. "kritické body"
  • uskutečnění efektivních ochranných a monitorovacích opatření v těchto kritických místech
  • sledování rizik pro potraviny, kritických míst, ochranných a monitorovacích postupů periodicky a kdykoli se změní zpracovatelské postupy
Webová dílna - Tvorba webových stránek - Zlín